Hrvatska volontira “Volontiramo – gradimo zajednicu u kakvoj želimo živjeti”

Manifestacija “Hrvatska volontira” održava se već devetu godinu za redom i njome želimo ukazati na značaj volontiranja za razvoj suvremenog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprino Manifestacija Hrvatska volontira će se ove godine održati od 22. do 25. svibnja, a tema je: „Volontiramo = gradimo zajednicu u kakvoj želimo živjeti“. Ovim sloganom želimo naglasiti da čineći dobro za sebe, usrećujemo i druge ljude, a ako volontiramo zajedno s kolegama kroz program tvrtke, tada nam može biti još ljepše i veselije.

Ovogodišnjom manifestacijom pozivamo i potičemo sve vas, organizatore volontiranja, da se i ove godine uključite i organizirate volonterske aktivnosti koje će donijeti dobrobit za vašu zajednicu te da uključivanjem što većeg broja volontera i zaposlenika tvrtki pokažemo da zajednički možemo više i bolje.

Molimo organizatore volontiranja da svoje volonterske aktivnosti upišu u aplikaciju na OVOM linku, najkasnije do 15. svibnja 2019. godine. Unesene aktivnosti bit će objedinjene i dostupne svim građanima na nacionalnoj razini i vjerujemo da će se kroz veliki broj akcija i volontera te veliki broj svih nas uključenih u manifestaciju prikazati i snaga naših težnji u izgradnji humane i aktivne zajednice.

Više informacija potražite na našoj web stranici: https://vcst.info/novosti/587-najava-manifestacije-hrvatska-volontira-2019