POMOĆ U UČENJU  Otvorene prijave za besplatne instrukcije za učenike od 1. do 6. razreda u Centru za održivi razvoj

Centar za održivi razvoj ponovo pokreće volonterski program „Pomoć u učenju“ u sklopu projekata „Volontiram u školi – volontiram za zajednicu“ i „Volontiram – činim svoj svijet boljim“.

Riječ je o javnosti već poznatom i izvrsno prihvaćenom volonterskom programu među djecom i roditeljima u kojoj su volonteri/ke pružali pomoć u učenju, odnosno BESPLATNE instrukcije iz matematike, engleskog i hrvatskog jezika za učenike od 1. do 6. razreda osnovne škole.

Otkada su se škole preselile u virtualno okruženje, dijelu učenika otežano je učenje u izvanrednim uvjetima života i školovanja. Odlučili smo stoga ponovno pokrenuti naš program u novim okolnostima (želeći pridonijeti jednakim prilikama u obrazovanju).

Centar za održivi razvoj poziva sve zainteresirane za ovu aktivnost kojima je potrebna pomoć u učenju da se jave na e-mail adresu cor.dalmacija@gmail.com ili na broj telefona 021 410 274 u vremenu od 9 – 12 sati  te se prijave za BESPLATNE instrukcije iz matematike, hrvatskog i engleskog jezika.

Volonteri koji su se prijavili za volontiranje odnosno  rad s djecom informirani  su o svojim pravima i obvezama.

O terminima, načinima održavanja i uvjetima s obzirom na trenutnu situaciju vezanu uz COVID-19 dogovarat će se naknadno.

Pomoć u učenju provodit će se u skladu s aktulanim uputama i preporukama Stožera civilne zaštite RH i lokalnog stožera.