Europska nagrada za volontiranje mladih

DKolektiv – organizacija za društveni razvoj provodi u partnerstvu projekt financiran sredstvima programa Erasmus+ pod nazivom Europski standardi kvalitete u području volontiranja mladih. Više o projektu možete pročitati ovdje.

Tijekom provedbe projekta partnerske organizacije iz sedam europskih zemalja radile su na razvoju standarda kvalitete u području volontiranja mladih. U skladu sa standardima kvalitete osmišljena je i Europska nagrada za volontiranje mladih te su otvorene prijave za sve organizacije koje koordiniraju ili upravljaju projektima i aktivnostima volontiranja mladih u programskim zemljama Erasmus+ programa.

Prijave su otvorene do 15. svibnja 2022. godine, a zainteresirane organizacije mogu sudjelovati tako da popune prijavu u privitku na hrvatskom ili engleskom jeziku. Prijave je potrebno poslati na mail adresu: award@eqyvol.eu.

Nagrada je simbolična i nije novčane prirode, a organizacija koja pobijedi na natječaju bit će pozvana (jedna osoba s pokrivenim svim troškovima) prisustvovati na ceremoniji dodjele nagrada u Bruxellesu, Belgija, a koja će biti organizirana 28. lipnja 2022.

Za sva dodatna pitanja u vezi s prijavom i nagradom kontakt osoba je: Jelena Kamenko Mayer, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj, e-mail: jelena.kamenkomayer@dkolektiv.hr, mob: 091 601 73 53