Najava dvodnevne online radionice o upravljanju volonterima

Dvodnevna online radionica ACT grupe Čakovec o upravljanju volonterima i izazovima volonterstva u današnje vrijeme održat će se 22. i 23. rujna 2020. godine

Volontiranje gotovo uvijek znači bliski kontakt s drugim osobama, druženje, zajednički rad… No što kada to više nije moguće? Korona kriza prisilila nas je da tražimo alternative u svim aspektima života pa tako i u aktivnostima volontiranja. Radionica će se provesti u dva uzastopna dana (22. i 23. rujna 2020.) u trajanju od 2 sata, od 10-12 h svaki dan. Svi prijavljeni dobit će link putem kojeg će moći pratiti i aktivno sudjelovati na webinaru.

Radionicu organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU, a otvorena je predstavnicima udruga i svih drugih potencijalnih prijavitelja na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih potencijalnih prijavitelja.

Prijaviti se možete na poveznici: https://esfplatforma.civilnodrustvo.hr/ESFPlatforma/events/detalji?rad=148