Natječaj Regionalnog volonterskog centra Split

Regionalni volonterski centar Split objavio je natječaj za dodjelu Godišnje nagrade za razvoj i promociju volonterstva „Vinka Luković” Godišnje nagrade za koordinatore volontera u odgojno-obrazovnim ustanovama “Davor Belaić” za 2020. godinu.


Nagrada “Vinka Luković” se dodjeljuje pravnim osobama – neprofitnim organizacijama za iskazani doprinos razvoju volonterstva i volonterskih aktivnosti na području četiriju dalmatinskih županija (Dubrovačko-neretvanske, Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske županije) u ovoj godini. Prijaviti možete vlastitu, ali i neku drugu organizaciju s vašeg područja za koju smatrate da nagradu zaslužuje. U privitku ćete pronaći Pravilnik za dodjelu nagrade, kao i Obrazac za prijavu na natječaj s detaljnim uputama.

Nagrada “Davor Belaić” se dodjeljuje fizičkim osobama – koordinatorima volontera u odgojno-obrazovnim ustanovama za doprinos razvoju školskog volontiranja i odgoja za volontiranje u odgojno-obrazovnim ustanovama na području četiriju dalmatinskih županija (Dubrovačko-neretvanske, Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske županije) u ovoj godini. U privitku su Pravilnik za dodjelu nagrade te Obrazac za prijavu na natječaj.

Rok za prijavu na natječaj je petak, 20. studenog 2020. g., a javna objava dobitnika nagrade bit će na proslavi Međunarodnog dana volontera.

Više informacija potražite na poveznici:

https://www.vcst.info/