Poziv na edukaciju o menadžmentu volontera

Centar za održivi razvoj (COR) organizira edukaciju o menadžmentu volontera za organizatore volontiranja od 21. –  23. prosinca 2020. godine, od 12 – 15 sati, na platformi ZOOM.

Edukacija je namijenjena školama, organizacijama civilnog društva i drugim organizatorima volontiranja. Sudjelovanje na edukaciji je besplatno, a prijaviti se možete isključivo putem e-maila na: cor.dalmacija@gmail.com, do subote, 19. prosinca 2020. godine. Nakon prijave, sudionici će dobiti poveznicu za ZOOM.

Edukacija o menadžmentu volonteradio jeprojekata „Volontiram u školi – volontiram za zajednicu“ i „Volontiram – činim svoj svijet boljim“.

Projekt „Volontiram u školi – volontiram za zajednicu“ provodi se u partnerstvu s Osnovnom školom “Josip Vergilij Perić” i Osnovnom školom „Stjepan Radić“, a projekt „Volontiram – činim svoj svijet boljim“ u partnerstvu s Udrugom mladih „K.U.M. Proložac” i općinama Proložac, Podbablje i Runovići.

Financijsku potporu osigurali su Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.