Poziv organizatorima volontiranja

Regionalni volonterski centar Split poziva organizatore volontiranja da prijave volontere i podupiratelje kojima žele zahvaliti povodom Međunarodnog dana volontera. Prijavni obrazac potrebno je dostaviti najkasnije do srijede, 25 studenoga 2020. godine.

Zbog epidemioloških mjera, Regionalni volonterski centar Split neće organizirati zajedničku proslavu Međunarodnog dana volontera sa svim organizatorima, volonterima i podupirateljima nego će organizirati  svečanu dodjelu nagrade „Vinka Luković“ i „Davor Belaić“ u subotu, 5. prosinca 2020. godine, od 11 do 12 i 30 sati, u Hotelu Park, u Splitu, na kojoj će prisustvovati maksimalno 15 uzvanika. Ostali sudionici moći će se priključiti svečanosti putem videolinka koji će prijavljenim organizacijama biti poslan nekoliko dana prije svečanosti. Na svečanosti će se pročitati imena svih nagrađenih volontera i podupiratelja, a njihove zahvalnice poslat će se poštom.

Podsjećamo da je natječaj za dodjelu Godišnje nagrade za razvoj i promociju volonterstva „Vinka Luković” (za organizatore volontiranja – pravne osobe) i Godišnje nagrade za koordinatore volontera u odgojno-obrazovnim ustanovama “Davor Belaić” (za fizičke osobe) otvoren do petka, 20. studenoga 2020. godine, a javna objava dobitnika nagrade bit će na proslavi Međunarodnog dana volontera, 5. prosinca 2020. godine, u Hotelu Park.