Poziv organizatorima volontiranja na edukaciju o upravljanju volonterima

Centar za održivi razvoj (COR) poziva organizatore volontiranja na edukaciju o upravljanju volonterima u okviru projekta lokalnog volonterskog centra „Volontiram – činim svoj svijet boljim“.

Edukaciju o upravljanju volonterima organiziramo 19., 20. i 21. prosinca 2022. godine, u Metkoviću. Namijenjena je školama, organizacijama civilnog društva i drugim organizatorima volontiranja. Sudjelovanje na edukaciji je besplatno, uz osiguran smještaj i hranu te prijevoz u dogovoru s organizatorima (iznad 30 kilometara udaljenosti). Na kraju edukacije sudionici će dobiti potvrdu o sudjelovanju (uz uvjet da budu prisutni 80% vremena na edukaciji).

Prijaviti se možete na e-adresu: cor.dalmacija@gmail.com, do subote, 17. prosinca 2022. godine. 

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, e-mail, naziv i kontakte organizatora volontiranja kojeg predstavljate. Broj mjesta na radionici je ograničen, a kriterij odabira je redoslijed prijava. COR će sve prijavljene obavijestiti o rezultatima na e-adresu navedenu u prijavnici, a odabrane kandidate i kandidatkinje obavijestit će o točnoj lokaciji održavanja edukacije s ostalim praktičnim informacijama. 

Edukacija o upravljanju volonterima dio je projekta lokalnog volonterskog centra „Volontiram – činim svoj svijet boljim“, koji se provodi u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Imotski, Osnovnom školom “Josip Vergilij Perić” Imotski, Osnovnom školom „Ivan Leko“ Proložac, Udrugom mladih „KUM“ Proložac, općinama Proložac, Podbablje i Runovići, u suradnji s Volonterskim centrom Split i Udrugom mladih „Mladi u EU“ , a uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.