Poziv organizatorima volontiranja

Koordinatori volontera i volonterki koji žele proširiti mogućnosti za volontiranje u svojim organizacijama i sljedeće godine isprobati nove pristupe, saznati više o konceptu obiteljskog volontiranja pozivaju se na webinar  12. studenoga 2020. godine.

Webinar će se održati 12. studenoga 2020., od 10 do 12sati, avodit će ga predstavnice Hrvatskog centra za razvoj volonterstva, kako bi najavili aktivnosti projekta „Slijedite svoju viziju – obiteljsko volontiranje, novi oblik angažmana“ u koje će se zainteresirani moći uključiti 2021. godine. Webinar će se održati na platformi Zoom. 

Prijave su otvorene do 10. studenoga 2020. godine, a prijaviti se možete na promocija@hcrv.hr slanjem svog imena i prezimena, kontakt telefona i e-mail adrese te organizacije iz koje dolazite. Nakon završenih prijava, sudionici će dobiti poveznicu za spajanje na Zoom platformu.  

Webinar se organizira u okviru projekta „Slijedite svoju viziju – obiteljsko volontiranje, novi oblik angažmana“, financiranog kroz program Erasmus+, Strateška partnerstva, u partnerstvu s organizacijama iz Rumunjske, Irske, Hrvatske, Njemačke, Norveške i Belgije.