POZIV VOLONTERIMA za volonterski program ,,Pomoć u učenju“

Centar za održivi razvoj nastavlja s višegodišnjim volonterskim programom „Pomoć u učenju“ u sklopu projekata „Volontiram u školi – volontiram za zajednicu“ i „Volontiram – činim svoj svijet boljim“.

Riječ je o javnosti već poznatom i prihvaćenom volonterskom programu među djecom i roditeljima u kojoj su volonteri/ke pružali pomoć u učenju, odnosno BESPLATNE instrukcije iz matematike, engleskog i hrvatskog jezika za učenike od 1. do 6. razreda osnovne škole.

Centar za održivi razvoj objavljuje POZIV VOLONTERIMA/KAMA da se uključe u ovu aktivnost. Poziv se odnosi na volontiranje u Centru za održivi razvoj pružanjem besplatnih instrukcija.

Pozivamo  sve zainteresirane volontere/ke da se jave na e-adresu cor.dalmacija@gmail.com ili na broj telefona 021 410 274, u vremenu od 9 – 12 sati.

O terminima, načinima održavanja i uvjetima, s obzirom na trenutnu situaciju, vezanu uz COVID-19, dogovarat će se naknadno i postupati u skladu s aktualnim mjerama i preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite i lokalnog stožera.

Uvjeti za volontiranje su:

*dobro poznavanje područja iz kojeg će volonter/ka pružati instrukcije (hrvatski jezik, engleski jezik ili matematika)

*malo slobodnog vremena

*komunikativnost i fleksibilnost

*dobra volja.

Prednosti za volontera/ku:

*mogućnost dobivanja potvrde o volontiranju i potvrde o kompetencijama stečenim kroz volontiranje

*stječe priliku sudjelovanja na edukacijama koje provodi udruga

*razvoj vlastitih komunikacijskih i socijalnih vještina

*stječe nove kontakte i širi socijalnu mrežu

*društveno je koristan.

Pružimo djeci zajedno priliku za kvalitetnijim učenjem i razvojem!