Poziv na webinar za volontere

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera, 5. prosinca, Hrvatski centar za razvoj volonterstva vas poziva na webinar za volontere, “Otkrivanje europskih vrijednosti u volontiranju u Europi”, koji će se održati online putem ZOOM aplikacije, u petak, 2. prosinca 2022. godine, s početkom u 10 sati.

Kroz ovaj webinar istražit će se na koji način volonteri povezuju volontiranje s vrijednostima te kako nacionalne, regionalne i lokalne kampanje, konferencije, festivali, nagrade i drugi formati događaja usmjereni na promociju i razvoj volonterstva mogu dodatno promovirati europske vrijednosti te volontiranje kao izraz građanskog angažmana i doprinosa razvoju demokratske kulture. Webinar se provodi kao dio projekta “Otkrivanje europskih vrijednosti u volontiranju u Europi”, koji Centar za europsko volontiranje iz Belgije provodi u suradnji s Hrvatskim centrom za razvoj volonterstva. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije.

Prijave se vrše putem Google obrasca dostupnog na sljedećem linku: https://forms.gle/vdvj7hnEttABMtdH6, a otvorene su do srijede, 30. studenoga 2022., do 16 sati.

Poveznica za sudjelovanje bit će poslana sudionicima u četvrtak, 1. prosinca 2022. Za sva dodatna pitanja organizatore možete kontaktirati putem e-maila: hcrv@hcrv.hr.”