Sa srcem u ruci

Povodom Međunarodnog dana volontera Udruga “Kolajna ljubavi“ organizira manifestaciju „Sa srcem u ruci“   3. prosinca 2021. godine, u 17 sati, u Društvenom centru Laurientius, u Lovreću, Dr. Franje Tuđmana 6. Svrha manifestacije je promoviranje volonterstva i angažiranog građanstva.

Na manifestaciji će se održati prezentacija volonterskih doprinosa kao i iskustvena radionica za razvoj volonterskih vještina pod nazivom „Sa srcem u ruci“. Udruga “Kolajna ljubavi“ nositelj je projekta „Društveni centar Laurentius“ kojim se želi promovirati volonterstvo i aktivno građanstvo u Imotskoj krajini, a ova volonterska manifestacija samo je jedna u nizu aktivnosti koju provode.

Projekt „Društveni centar Laurentius“ Udruga “Kolajna ljubavi” provodi u suradnji s općinom Lovreć i partnerskim udrugama: Zavičajnom eko udrugom „Ričice“, Kulturno umjetničkom udrugom „Ujević“, Centrom za održivi razvoj iz Imotskog i Kulturnom udrugom mladih “K.U.M. PROLOŽAC” s ciljem revitalizacije lokalne zajednice Imotske krajine kroz korištenje javnog prostora općine Lovreć kao prvog društvenog centra na području Imotske krajine.

Vrata Društvenog centara Laurentius su otvorena svim zainteresiranima za sudjelovanje na ovoj manifestaciji. Sve aktivnosti se provode uz pridržavanje epidemioloških mjera. Osiguran je besplatan prijevoz i besplatna zakuska za prisutne. Stoga, dođite, sa srcem u ruci!