Tražimo volontere i volonterke za Sajam poslovnih mogućnosti

Tražimo volontere i volonterke za manifestaciju „Sajam poslovnih mogućnosti“, koja će se održati u petak, 08. travnja 2022. godine, od 11 do 15 sati, u atriju srednjoškolskog centra u Imotskom, Ulica Bruna Bušića 59, u okviru projekta „Poticaj za ostanak“.

Ciljevi „Sajma poslovnih mogućnosti“ su:

– povezati nezaposlene,osobito mlade, i učenike kao buduće tražitelje posla s poslodavcima, te ih upoznati s mogućnostima zapošljavanja i razvoja karijere;

– prezentirati mogućnosti i programe usavršavanja, osposobljavanja i prekvalifikacija koje provode različite obrazovne ustanove i udruge te mjere za samo/zapošljavanje.

Sajam organizira Centar za održivi razvoj Imotski u suradnji s Tehničkom školom Imotski i Hrvatskom udrugom poslodavaca Imotske krajine.

Projektom „Poticaj za ostanak“ želimo otvoriti nove mogućnosti mladima u ruralnim područjima Imotske krajine čime omogućujemo jednake mogućnosti za njihov osobni i profesionalni razvoj, osiguravamo jednake uvjete za kvalitetan život, aktivno sudjelovanje u zajednici, poboljšavamo njihovu zapošljivost. Projektne aktivnosti su poticaji na ostanak mladih u Imotskoj krajini, kao i doprinos razvoju potencijala mladih u ruralnim krajevima.

Centar za održivi razvoj iz Imotskog projekt provodi u partnerstvu s Gradom Imotskim, Općinom Zagvozd i Općinom Podbablje, uz financijsku potporu Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Ako imate malo slobodnog vremena i želite upoznati nove ljude, javite se na e-adresu: cor.dalmacija@gmail.com

Detaljnije zadatke i mogućnosti volontera i volonterki potražite u opisima potrebnih volonterskih mjesta: