Udruga Kolajna ljubavi traži volontere i volonterke

Udruga Kolajna ljubavi traži volontere i volonterke za  provedbu aktivnosti u sklopu projekta Društvenog centra Laurentius u Lovreću na volonterskim mjestima: animatori i animatorice za rad s djecom i osobama s posebnim potrebama.

Društveni centar Laurentius dio je istoimenog projekta, koji provodi udruga Kolajna ljubavi u suradnji s općinom Lovreć i partnerskim organizacijama: Zavičajnom eko udrugom Ričice, Kulturno-umjetničkom udrugom Ujević, Kulturnom udrugom mladih Proložac i Centrom za održivi razvoj iz Imotskog, s ciljem revitalizacije lokalne zajednice Imotske krajine kroz korištenje javnog prostora općine Lovreć kao prvog društvenog centra na području Imotske krajine.

Projekt  traje od studenog 2020. do studenog 2022. godine. Ukupna vrijednost projekta je 1.908.272,42 kuna, a sredstva su osigurana iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) i Europskog socijalnog fonda (85%) u okviru poziva ‘Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice’.

Detaljnije zadatke i mogućnosti volontera i volonterki potražite na poveznicama iz Kolajne ljubavi: