Volonterski program „POMOĆ U UČENJU“: Otvorene prijave za besplatne instrukcije u Centru za održivi razvoj

Centar za održivi razvoj poziva zainteresirane za pomoć u učenju, odnosno na besplatne instrukcije  iz matematike, engleskog i hrvatskog jezika za učenike od 1. do 6. razreda osnovne škole. Pomoć u učenju pružaju volonteri/ke Centra za održivi razvoj koji su informirani o svojim pravima i obvezama.

Pozivamo roditelje čijoj je djeci potrebna pomoć u učenju da se jave na e-adresu cor.dalmacija@gmail.com ili na broj telefona 021 410 274 u vremenu od 9 – 12 sati, te se prijave za BESPLATNE instrukcije iz matematike, hrvatskog i engleskog jezika.

O terminima, načinima održavanja i uvjetima, s obzirom na trenutnu situaciju, vezanu uz COVID-19, dogovarat će se pojedinačno. Pomoć u učenju provodit će se u skladu s aktualnim uputama i preporukama Stožera civilne zaštite RH i lokalnog stožera.

Višegodišnji volonterski program „Pomoć u učenju“ provodi se u sklopu projekata „Volontiram u školi – volontiram za zajednicu“ i „Volontiram – činim svoj svijet boljim“. Projekti se provode uz financijsku potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.