Volontiraj za MORE!

Udruga Argonauta s otoka Murtera godinama surađuje sa zaštićenim morskim područjem Punta Campanella u Italiji na projektu M.A.R.E. Kroz ovaj projekt mnogo je međunarodnih volontera dalo svoj doprinos u praćenju, edukaciji, čišćenju i zaštiti mora i tog zaštićenog područja. 

Traži se volonter iz Hrvatske koji će zajedno sa sedam volontera obavljati volontersku službu od 10 mjeseci. Za volontiranje se mogu prijaviti mladi od 18 do 30 godina, a volonter treba biti otvoren, znatiželjn, tolerantan, pozitivan i spremni učiti. Želja domaćina je da ugoste ljude s posebnim zanimanjem i ljubavi prema prirodi, moru, očuvanju mora, obrazovanju, aktivnostima na otvorenom. Ovim projektom svi zaljubljenici u prirodu i more u međunarodnom okruženju mogu ostvariti svoj san o zaštiti onoga što vole!

Sve informacije o projektu, fazama projekta i volonterskim zadacima, možete pronaći na linku: https://www.marineadventures.org/looking-for-volunteers-for-the-9th-edition-of-the-project-m-a-r-e-and-for-the-new-sister-project-mare-for-s-e-a/

Životipis i motivacijsko pismo na engleskom jeziku te eventualna pitanja, zainteresirani mogu poslati na  mareapplication@gmail.com. Rok za prijavu je 20. veljače 2021. godine.