Volontiram u školi – volontiram za zajednicu

Centar za održivi razvoj (COR) poziva predstavnike škola na edukaciju o upravljanju volonterima za organizatore školskog volontiranja u okviru projekta „Volontiram u školi – volontiram za zajednicu“.

Edukaciju o upravljanju volonterima organiziramo 21. – 23. travnja 2022. godine, od 10 – 18 sati, u Makarskoj. Namijenjena je prvenstveno školama, ali i organizacijama civilnog društva i drugim organizatorima volontiranja. Sudjelovanje na edukaciji je besplatno uz osiguran smještaj i hranu te prijevoz u dogovoru s organizatorima. Na kraju edukacije sudionici će dobiti potvrdu o sudjelovanju (uz uvjet da budu prisutni 80% vremena na edukaciji). Prijaviti se za sudjelovanje možete putem poveznice https://forms.gle/zzJENHxtshaU7fVM7do ponedjeljka, 11. travnja 2022. godine

Broj mjesta na radionici je ograničen, a kriterij odabira je redoslijed prijava. COR će sve prijavljene obavijestiti o rezultatima na e-adresu navedenu u prijavnici, a odabrane kandidate i kandidatkinje obavijestit će o točnoj lokaciji održavanja edukacije s ostalim praktičnim informacijama. Za vrijeme edukacije sudionici su dužni pridržavati se epidemioloških mjera koje budu na snazi.   

Edukacija o upravljanju volonterima dio je projekta „Volontiram  u školi – volontiram za zajednicu“, koji se provodi u partnerstvu s Osnovnom školom “Josip Vergilij Perić” Imotski, Osnovnom školom „Ivan Leko“ Proložac, a uz financijsku potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.